محل تبلیغات شما
با افزایش موارد گزارش شده از ویروس جدید کورونا در سراسر جهان ، بسیاری از مردم از یک بیماری عالم گیر احساس اضطراب و ترس دارند. برای افرادی که در کشور چین(کانون اولیه این بیماری) زندگی می کنند ، عوارض شیوع کرونا نه تنها بر جسم آنها بلکه بر سلامت روانی آنان نیز کاملا محسوس است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

با افزایش موارد گزارش شده از ویروس جدید کورونا در سراسر جهان ، بسیاری از مردم از یک بیماری عالم گیر احساس اضطراب و ترس دارند. برای افرادی که در کشور چین(کانون اولیه این بیماری) زندگی می کنند ، عوارض شیوع کرونا نه تنها بر جسم آنها بلکه بر سلامت روانی آنان نیز کاملا محسوس است.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، هافینگتون پست در مقاله ای به بررسی این موضوع پرداخته است که چگونه می توان در هنگام شیوع کرونا با اضطراب شدید ناشی از خطرات این بیماری مبارزه کرد. به خصوص با توجه به این که این اضطراب، در مناطقی که هنوز به شدت تحت تأثیر COVID-19 قرار نگرفته اند  نیز کاملا محسوس است.

نیکول بنتلی، یک درمانگر  و مشاور روانشناسی در شیکاگو در این خصوص  گفت: "هنگامی که خبر شیوع ویروس توسط رسانه ها پوشش داده می شود، معمولاً این نوع خبرها برای افرادی که رسانه های خبری را دنبال می کنند، منجر به احساس افزایش اضطراب می شود. علائم این اضطراب نیز می تواند شامل نقل قول شایعات مربوط به ویروس ، ترس از ابتلا به ویروس، اختلالات خواب و افزایش تلاش وسواس گونه برای سالم ماندن باشد."

برخی از افراد می گویند نگرانی از ابتلا به کرونا تا حدی در آنها شایع است که بر تمامی بخشهای زندگی آنان سایه افکنده است و حتی مانع از انجام کار می شود. اگر اینگونه احساس می کنید ، بدانید که کارهایی برای مقابله با آن وجود دارد. به نظر می رسد یکی از ساده ترین روشها برای کنترل اضطرابتان، محدود کردن ساعاتی است که خبرها را دنبال می کنید، درواقع بهتر است روی ساعات تماشای خبرها تجدید نظر کنید.

بنتلی می گوید:"من توصیه می کنم که پوشش رسانه ای درباره ویروس کرونا را کمتر دنبال کنید. درست است که خبرها گاهی شامل پیامهای بهداشتی هم می شوند، اما ومی ندارد همه خبرهای مرگ و میر یا ناخوشایند را نیز دنبال کنید. درواقع نباید دچار وسواس دنبال کردن خبرها باشید. ارتباط بیش از حد با پوشش خبری می تواند بر سلامت روان تأثیر منفی بگذارد ، بنابراین نظارت بر میزان مشاهده خبرها در صورت افزایش اضطراب مهم است."

به نظر می رسد تنها دنبال کردن چکیده خبرها هر چند ساعت یکبار کفایت می کند، و نیازی به دنبال کردن لحظه به لحظه پوشش خبرها و اطلاعات  در تلویزیون و رسانه های آنلاین کارکردی بسیار مخرب خواهد داشت.  بنتلی ادامه داد: "چشم انداز داشته باشید که روزی چند بار در مورد ویروس کرونا می شنوید و چه مقدار انرژی برای فکر کردن درباره آن اختصاص می دهید. این چیزی نیست که باید در مورد آن وسواس داشته باشید بلکه باید نسبت به آن آگاه و هوشیار باشید. "

راهکارهایی مهم برای کنترل اضطراب در هنگام شیوع کرونا

دکتر اشتر ساگورثی مدیر مرکز گروه بهداشت رفتاری دلفی می گوید: "ذهن ما گاهی قدرتی فراتر از انتظار دارد و از کنترل خارج می شود. هنگامی که ما مدام به اخبار درباره ویروس کرونا گوش می دهیم، ذهن ما ناهشیارانه تصور می کند که دوست داریم بیمار باشیم، یا مدام نگران عزیزان خود خواهیم بود که بیمار شوند، بنابراین مدام در هراس به سر می بریم چرا که فکر می کنیم قادر به کنترل شیوع نیستیم."

سعی کنید در مورد احساسات خود حرف بزنید

ممکن است احساس اضطراب شما را به سمت انزوا سوق دهد. ما این اشتباه است و باید درباره احساسات خود با دیگران صحبت کنید. ساگورثی می گوید: "تا به حال دقت کرده اید که وتی بیش از حد نگران و مضطربیم سعی داریم بیرون برویم، قدم بزنیم، یا حتی با دیگران دعوا کنیم؟ این ها نشان می دهند که انسان برای مبارزه با اضطراب به کمک نیاز دارد. تنها راه برای درک این که چه احساس می کنیم یا به چه فکر می کنیم این است که در مورد آن صحبت کنیم و با دیگران م کنیم."

صحبت با دیگران، حتی اگر فقط از طریق متن و پیامک باشد ، می تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را پردازش کنید و احساس حمایت کنید . این روش بسیار بهتر از این است که خود را اسیر سیاهچال تنهایی کنید.

سعی کنید در لحظه حضور داشته باشید

بنتلی خاطرنشان كرد: "این مهم است كه به لحظه حاضر متصل شویم ، نه اینكه اجازه بدهیم ترس درباره آینده بر تک تک لحظات زندگی ما سایه بیفکند.اگر ذهن شما شروع به سرگردان شدن در سرزمین های ترسناک هراس و افکار منغی می کند ، سعی کنید روی محیط فعلی متمرکز شوید و از نظر ذهنی از اشیاء و افراد کمک بگیرید، مثلا کتاب بخوانید یا با دوستانتان گپ بزنید. "

 

ناشناخته ها در مورد ویروس کرونا بسیارند که می توانند ترسناک باشند ، اما تمرکز در موقعیتاگر در حال حاضر بیمار نیستید چرا باید روی آینده ای ترسناک متمرکز شوید؟

ساگورثی گفت: "تأیید مثبت به خودتان را فراموش نکنید. هر روز به خودتان بگویید من امروز سالم هستم. من زندگی سالمی دارم من کنترل سلامتی خود را در دست دارم. من احساس آرامش می کنیم."

به خودتان یادآوری کنید که می توانید  شرایط را کنترل کنید

ساگورتی گفت: "این احساس که زندگی شما از کنترلتان خارج شده است، حسی به شدت مخرب برای شما ایجاد می کند بنابراین سعی کنید، روی مسائل زندگی خود تمرکز کرده و افکار منفی مانند عدم کنترل روی زندگی خود را کنار بگذارید. این نوع طرز تفکر نتیجه ای به جز افزایش اضطراب نخواهد داشت. "

درست است که اقدامات دولت ها و نهادهای بین المللی و حتی رفتارهای هموطنهای شما تحت کنترلتان نیست. اما این خود شما هستید که سکان سلامتی خود را در دست دارید.  برای مثال خودتان باید مراقب باشید که مرتب دستانتان را بشویید، بهدشات را رعایت کنید و در صورت تشدید علائم بیماری به مراکز درمانی مراجعه کنید.

جاناتان ساتون ، مدیر برنامه های درمانی رفتاری شناختی در موسسه بهداشت خانواده به هافینگتون پست گفت: "شما می توانید از اضطراب خود به عنوان یک سیگنال برای انجام اقدامات معقول استفاده کنید. یک منبع اطلاعاتی قابل اعتماد پیدا کنید و به آن بپیوندید تا خود را در برابر شایعات و دروغ عایق بندی کنید."

 

اطلاعات را از کانالهای معتبر جستجو کنید

وبسایت سازمان بهداشت جهانی یکی از معتبرترین وبسایت هایی استت که به کاربران اطلاعات می دهد. شایعات را فراموش کنید و تنها از طریق نهادهای معتبر خبرها را دنبال کنید.

فهرست شادی بسازید

همین که شما هم اکنون سالم هستید و در کنار خانواده خود حضور دارید زمینه ساز شادی است. این یک نقطه عطف در شرایط فعلی است. پس می توانید یک فهرست از داشته های خود در همین شرایط به ظاهر تاریک درست کنید و به همین دلیل نیز روحیه خود را ارتقا دهید. سعی کنید در روزهای شیوع بیماری شاد باشید، موسیقی گوش دهید، فیلم ببینید، کتاب بخوانید و روحیه خود را حفظ کنید.

از یک نهاد معتبر کمک بخواهید

طبیعی است که در حین یک بحران جهانی بهداشت ، اضطراب و سایر مشکلات عاطفی را تجربه کنید. اگر احساسات شما لحظه به لحظه  بدتر می شوند یا به توانایی شما در تمرکز ، خوابیدن یا مراقبت از خود یا خانواده خود ضربه می زنند یا سابقه افسردگی و اختلالات خلقی دارید، بهتر است هر چه سریعتر از یک نهاد درمانی معتبر یا روانشناس و مشاوران حرفه ای کمک بگیرید.

چرا عارف باید کاندیدای انتخابات مجلس شود؟

مراسم تشییع ومجلس شام غریبان مرحوم جعفراحمدپورسردفترمحترم دفترخانه 184تبریز [ تاریخ ارسال : 1398/07/24 ] مراسم تشییع ومجلس شام غریبان مرحوم جعفراحمدپورسردفترمحترم دفترخانه 184تبریز

تسلیت برانکو به هواداران پرسپولیس

، ,اضطراب ,یک ,کرونا ,خبرها ,زندگی ,خود را ,است که ,را در ,در مورد ,شیوع کرونا ,مورد ویروس کرونا ,درباره ویروس کرونا ,افزایش موارد گزارش ,شیوع کرونا کنترل

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وب کمک راهنما همسفرافسانه gehandsupwi *pony& insanity * معدنکاری ایران دانلود تم پاورپوینت و قالب پاورپوینت خرید ساعت مچی استقلال بارسلونا رئال مادرید لیورپول چلسی یوونتوس 2020 gelteocole Ronald's page licontfuncfirs Laura's notes